νεα συνδεση στο pwmn

Ένα forum για τους νέους χρήστες
Post Reply
markos
Posts: 2
Joined: Thu Jun 16, 2016 4:35 pm
PWMN Wind ID: 30

νεα συνδεση στο pwmn

Post by markos » Thu Jun 16, 2016 5:23 pm

θαθελα να μπορω να συνδεθω στο δικτυο, βλεπω τον636 οριακα μαλλον στις αιγες .αποσω καταλαβα με μια "γεφυρα " που προτεινεται με η χωρις κεραια θα μπορουσα να συνδεθω.
η συσκευη αυτη κατεβαζει ενα rg45. προσωπικα θαθελα να μπορω να συνδεομαι και απο τι λαπτοπ μου αλλα και απο το κινητο μου. τι λυση εχετε να μου προτεινεται;

User avatar
george
486
Posts: 341
Joined: Sun Jul 10, 2011 9:11 am
PWMN Wind ID: 834
Location: N A F P A K T O S
Contact:

Re: νεα συνδεση στο pwmn

Post by george » Fri Jun 17, 2016 12:36 am

Βάλε μια TPLink και συνδεσετο πάνω σε ένα WIFI Router απενεργοποίησε το DHCP από το Router. Κανε τα settings (Άλλαξε κωδικούς κεραίας κ.τ.λ.π)


Και έτοιμος

http://www.skroutz.gr/s/3563359/TP-LINK-TL-WA7210N.html
Node #834 pwmn.net_george :)

User avatar
grigoris
AMD Athlon
Posts: 909
Joined: Mon Mar 12, 2007 12:25 pm
PWMN Wind ID: 74
Contact:

Re: νεα συνδεση στο pwmn

Post by grigoris » Sat Jun 18, 2016 10:58 pm

markos wrote:θαθελα να μπορω να συνδεθω στο δικτυο, βλεπω τον636 οριακα μαλλον στις αιγες .αποσω καταλαβα με μια "γεφυρα " που προτεινεται με η χωρις κεραια θα μπορουσα να συνδεθω.
η συσκευη αυτη κατεβαζει ενα rg45. προσωπικα θαθελα να μπορω να συνδεομαι και απο τι λαπτοπ μου αλλα και απο το κινητο μου. τι λυση εχετε να μου προτεινεται;
Καλησπερα και καλως ηρθες.
Ξεκινα καλυτερα απο εδω.
http://wind.pwmn.net/
Κανε ενα νεο λογαριασμο και καταχωρησε την τοποθεσια σου για να δουμε αν και κατα ποσο ειναι εφικτο να συνδεθεις σε αυτον τον κομβο.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest